Budapest jön a Backstreet Boys!

Backstreet’s back, alright! A Backstreet Boys az elmúlt két évtizedének legnagyobb aréna turnéját jelentette be.Ezen a turnén bemutatják a 2019 január 25-én megjelenő DNA című új albumot, amit hozzánk is elhoznak.Ma reggel, a rajongók legnagyobb izgalmára, a Backstreet Boys megjelentette új kislemezét, a Ryan Tedder és Shawn Mendes által írt Chances-t. A dal meghallgatható és a videó megtekinthető:
Május 11-i kezdettel a csapat megkezdi vadonatúj, DNA World Tour elnevezésű koncertkörútját,  ami az elmúlt két évtizedük legnagyobb aréna turnéja. A több mint 3 hónap alatt végigjárják Európát és Észak-Amerikát, olyan helyeken lépve fel, mint például a londoni O2, a párizsi   AccorHotels Arena vagy a berlini Mercedes-Benz Arena.
A 26 év alatt – karrierünk minden csúcs- és mélypontján keresztül – meg kellett tanulnunk, hogy ez az egész nem rólunk, az egyénekről szól, hanem mindig az a legjobb, ha csapatként létezünk.
állítja Howie D.
Ez az, amit szeretek ebben az albumban is.” – fűzi hozzá Kevin Richardson. “Mindannyian hoztuk a saját stílusunkat és ötleteinket, amelyek egybeforrtak egyetlen egésszé. Ezek a dalok jól mutatják, hogy kik vagyunk egyénileg, és kik vagyunk csapatként. Ez a mi DNS-ünk. Nagyon büszkék vagyunk rá.
Ez a szenzációs show Budapesten is látható lesz, 2019. június 25-én a Papp László Budapest Sportarénában! Jegyek november 16-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a  www.funcode.hu oldalakon keresztül. Akik november 13-án délután 3 óráig megrendelik az új albumot a fenti linken, elővásárlási jogot kapnak a DNA turné belépőihez, csakúgy, mint a hivatalos rajongói klub tagjai. A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak is lehetőségük lesz már a hivatalos jegyértékesítés előtt megvásárolni belépőiket, november 14-én 10 órától. 
Az utunk folytatódik, és még sok van hátra.” – mondja Brian Littrell. “Mindig a következő fejezetben élünk, amit még nem mesélt el senki, és ez izgalmas.
A 14 hónapnyi, rekordokat döntő Las Vegas-i showjuk, a Backstreet Boys: Larger Than Life 2019. április 27-én zárul.
Vegas csodálatos volt, de a turnédátumok lesznek a nagy bulik. ” – mondja Brian. “Itt az ideje, hogy a világ minden táján meglátogassuk a rajongóinkat.
https://www.backstreetboys.com/https://facebook.com/backstreetboyshttps://twitter.com/backstreetboyshttps://www.instagram.com/backstreetboys/A budapesti koncert kapcsán további információk:www.livenation.huwww.funcode.hu