Bemutatták Budapest dalait

Itt vannak a Budapest Dal 2019 felvételei, Tóth Gabi és Majka duettje pedig egy fantasztikus videóklippel robbant be a hétvégébe.

A számok középpontjában idén is Magyarország fővárosa állt, ez egészült ki a sport fontosságának hangsúlyozásával, hiszen 2019-ben Budapest viselheti az Európa Sportfővárosa címet.

Zseniális párosok és vérpezsdítő szólók az idei Budapest Dal albumon, amelyen 2019-ben a sporté a főszerep. Tóth Gabi és Majka, Mága Jennifer és Burai Krisztián, Tóth Andi és Szikora Róbert hihetetlen kollaborációi mellet többek között Vastag Csaba, a New Level Empire, Sári Évi és Janicsák Veca, valamint Berta Dániel, OliverFromEarth és Johnny K. Palmer dala is felcsendül.

A Thália Színházban múlt pénteken tartott bemutatón az is kiderült, hogy Tóth Gabi és Majka duettje, a „Mi életünk” kapta a legtöbb hallgatói szavazatot, ezzel pedig elnyerte a Budapest Dal 2019 közönségdíját. Az előadópáros a számhoz egy fantasztikus klipet is megjelentetett, amely két nap alatt megközelítette a félmilliós lejátszást a YouTube-on. A videóban nem csak a duó kapott helyet, hanem egy-egy jelenet erejéig feltűnnek hazánk olimpiai bajnokai is.

Hallgasd meg most itt a dalokat a Zenemagazinon!