Los Angelesben találta ki a Budapestről szóló dalát Deniz

Bár valóban a főváros iránti szeretetéről szól Deniz Így várnak vissza című száma, nem a Budapest Dal pályázatra írta, ahhoz semmi köze nem volt. A világban sok helyen megfordult rapper őszinte érzéseiről szól, azt üzeni vele, hogy legyünk büszkék a fővárosunkra. A dalról és újdonsült apaságáról Deniz a Sláger TV-ben mesél Pordán Petrának.

Tévhit ide vagy oda, Deniz Így várnak vissza című száma a Sláger TV egyik legnépszerűbbje, hiába tavalyi szerzemény. Ez nem véletlen, Deniz is hasonlókat tapasztal: „Sokaknak átjött, hogy ez a dal mennyire őszinte.”

Az egész gyerekkorom gondolkodását átitatta, hogy „minden rossz” Magyarországon, nagyon vágyódtam különböző városokba. Miután megnéztem, milyen máshol, láttam, hogy egy-két dolog jobb, de összességében nem; az éjszaka kivilágított Lánchíd és budai hegyek látványától szebbet nem láttam még. Amikor kitaláltam ezt a dalt, épp Los Angeles repterén ültem – árulja el Deniz a Zenepostában.

A rapper arról is beszámol, hogy a zenekarhoz tavaly csatlakozott Orsovai Reni énekesnő állandó taggá vált, mostanában is együtt alkotnak. „Ha lepörög a nyári őrület és fesztiválszezon, érkezik egy új szám, egy kicsit gondolkodósabb dal” – fogalmaz Deniz.

A zenei karrierjén túl magánélete is szóba kerül. Közösségi oldalain előszeretettel oszt meg újszülött kisfiával közös képet. Elárulja, hogy gyermeke születésével kapcsolatban attól tartott a leginkább, hogy nem fogja tudni kialudni magát. Ezen kívül azt is megtudhatjuk tőle, hogyan élte meg, amikor először karjában tarthatta a csemetét. Mesél a kihívásokról, melyekkel friss apukaként kell szembenéznie, és kiderül az is, hogy néha egy kicsit feleslegesnek érzi magát, hiszen a fürdetésen és sétán kívül nem sok mindenben tud párjának segíteni a baba körül.