Május 4-én az Akváriumban tombol a The Biebers

Mint ahogyan arról mi is hírt adtunk nemrégiben elkészül a The Biebers legújabb klipje, melynek születése kissé kalandos volt. Most pedig a banda már gőzerővel készül a május 4-i Akvárium koncertre.

Elindult a turnészezon, ezért muszáj jó formában lennünk. – mesélte a The Biebers frontembere Puskás Peti. Ekanem Bálinttal fogadtunk, hogy ki lesz fittebb a tavaszi koncertekre, mindketten keményen edzettünk, fogyókúráztunk, végül én nyertem – tette hozzá Peti.

Keményen készülünk a május 4-i Akvárium koncertre , de ehhez a dalhoz még mindenképp szerettük volna leforgatni a klipet előtte. – mesélte Ekanem Bálint.  

Gyorsan összerántottuk a zenekart és a stábot, bevágódtunk egy autóba és elmentünk Salgótarjánba. Remek helyszín volt, nagyon imádtuk, hiszen itt egyszerre tudtuk felvenni a városi és a varázserdő részeket is. – tette hozzá Peti, aki Big Daddy Bee „álnéven” a videó képi világára különösen odafigyelve, óriási hangsúlyt fektetett a természet és a városi élet kontrasztjának bemutatására.

The Biebers koncert

2019. május 4. 19:30 óra

Akvárium Klub, Nagy Hall

Jegyvásárlás ITT!