Máris itt a Rammstein újdonsága

Nem sokat kellett várni a Rammstein újdonságára, ugyanis a Deutschland után itt a Radio című újdonság, ami elődjéhez hasonlóan nem bíz sok mindent a véletlenre.

Nemrégiben írtunk arról, hogy a méltán népszerű német metálzenekar tíz év után végre új albummal jelentkezik, – ami májusban jelenik majd meg – az új korong első dala a Deutschland pedig már le is aratta azokat a bizonyos babérokat. A dal és a klip kapcsán megoszlottak a vélemények, voltak akik túlságosan felkavarónak titulálták, méíg mások szerint semmi durva nem volt benne. A Radio című újdonsága hasonlóan az előzőhöz szintén felborzolhatja a kedélyeket, ugyanis maszturbálástól kezdve, a testcsonkításon át egészen a kommandósokig minden színesíti a klipet.

A videó rendezője Jorn Heitmann, aki már korábban is dolgozott együtt a bandával. A klip végig fekete-fehér képi világgal dolgozik, a hangulata pedig egy kissé a világháborús időket idézi fel. A zenekar tagjai egy rendkívül impozáns koncertteremben zenélnek, ám emellett a videó csordultikg van zavart keltő képsorokkal: láthattunk benne ugyanis maszturbáló nőket, testcsonkítást, de katonai ruhában szereplők is felbukkannak.

Ha még nem láttad az újdonságot, akkor most itt nálunk pótolhatod!