Második gyermekét várja az Irie Maffia énekesnője – Rendhagyó módon jelentette be a nagy hírt

Az énekes-műsorvezető stílszerűen a Nyomjad, anyukám! című műsorának legújabb epizódjában jelentette be terhességét, amikor a videó végén sejtelmesen széthúzta maga előtt a kabátját, amely alatt láthatóvá vált gömbölyödő hasa. Az Irie Maffia énekesnője az ötödik hónapban van.

Nyomjad, anyukám! stábja számára is csak a forgatás közben derült ki, hogy a szülőségről, gyereknevelésről szóló műsor arca gyereket vár. Sena szándékosan várt a bejelentéssel, pedig ő már akkor tudott róla, amikor a WMN szerkesztőségétől megkapta a felkérést élete első műsorvezetői munkájára.

Nagyon élvezem a műsorvezetői munkát, szuperkozmikus egybeesésnek tartom a WMN felkérését, pláne úgy, hogy ők akkor még nem is tudták, hogy várandós vagyok! – mondta az Irie Maffia énekesnője.

A magyar-ghánai származású Sena a nézőkkel végül a műsor negyedik epizódjának végén osztja meg a nagy hírt. Stílszerűen azután, hogy a YouTube-on látható videóban anyukákkal, apukákkal és szakorvossal beszélgetett a szülést övező félelmekről, érzésekről és annak különböző módjairól. Elköszönő szövegében, miután széthúzza a kabátot gömbölyödő hasán, bevallja, hogy a hallottak őt is elgondolkodtatták a saját szülésével kapcsolatban.

Nagyon jó a közérzetem, és a csapat is szuper, türelmesek, segítőkészek, a témák pedig nekem is nagyon sokat segítenek.

Sena úgy tervezi, hogy amíg ilyen jól van, addig tovább forgat és koncertezik. Férje, valamint nyolcéves kislányuk, Kekeli Katalin is nagy izgalommal várják a kistestvér érkezését.

Már az egész család be van zsongva az új jövevény érkezése miatt! – nyilatkozta.

Nyomjad, anyukám! legfrissebb epizódját, benne Sena bejelentésével a WMN YouTube-csatornáján tudod megnézni.