Nagy Bogi: Caramel nem engedte el a kezemet

A mindössze tizenhét éves Nagy Bogit korábban egészestés show műsorokból ismerhette meg az ország, de a legnagyobb mérföldkő számára mégis az éve elei Dal 2019 Eurovíziós dalválogató műsor volt. A döntő fináléjáig menetelő énekesnő „Holnap” című versenydalát Molnár Ferenc Caramel írta, akivel évek óta jó barátságot ápolnak.

A dal sikerét jelzi az is, hogy a hozzákészült klip hamarosan eléri az egy milliomodik megtekintést.

Nagyon örülök, hogy ilyen szép utat járt be a „Holnap” című dalom. A televíziós és rádiós jelenlét mellett a legjobban annak örülök, hogy több mint százhetvenen kérték el a dal zenei alapját, hogy az iskolájukban erre ballaghassanak vagy, hogy az esküvőjükön erre vonulhassanak be. – jegyzi meg Bogi, aki az iskolai év végi kötelezettségei mellett elkészítette legújabb dalát.

Caramel nem engedte el a kezemet, aminek nagyon örülök és ezúton is köszönöm ezt neki. Az új „Gyönyörű káosz” című dalomat is vele készíthettem el. A műsor után kellett egy pici idő, hogy letisztuljon bennem mi is történt. Az ezzel kapcsolatos érzéseimet és gondolataimat írtam le Caramelnek, aki ezt megfogalmazta egy dal formájában.

Az új dalhoz klip is készült, melynek szereplői – Bogi előző klipjéhez hasonlóan – számára fontos emberekből állt össze.  

Amikor felmerült, hogy rajtam kívül más is szerepeljen a klipben akkor én azonnal a barátimra gondoltam. Az előző klipben a szüleim és a szerelmem szerepeltek. Fontos számomra a hitelesség és úgy gondolom ez is ezt segíti.- jegyzi meg az énekesnő.

Az új klipet megtekintheti itt: