Produceri munkára cseréli énekesi karrierjét Singh Viki?

A gyönyörű énekesnő úgy döntött megtanulja a zenekészítés minden fortélyát így a jövőben a zenevágástól a videoklip készítésig mindent ő maga vehet kézbe. 

Nem tétlenkedik Singh Viki, aki az énekesi pálya mellett énekoktatást is rendszeresen vállal. Az énekesnő nagyon szereti a tanítványait, elmondása szerint diákjai azért nyílnak meg előtte, mert nem szigorú típus.

Az énekóráim mindig jó hangulatban telnek. Nem vagyok szigorú, de pont ezért nagyon meg tudnak előttem nyílni a tanítványkáim. Baráti a viszonyunk, kiöntik a szívüket az óra első 15 percében és utána jöhet az éneklés. Ez egy intim dolog, neki mernie, tudnia kell előttem hibáznia, hogy tudjak segíteni. Ha be van feszülve a tanítványom és ezt nem tudjuk feloldani, akkor nem tudunk haladni – árulta el az RTL Klubon látható Édesítőben az énekesnő, aki még inkább szeretné kivenni a részét a zenei munkálatokból, ezért egy produceri iskolát is elkezdett.

Producernek tanulok, most azon pörgök hogyan lehet jól zenét, éneket keverni, folyamatosan készítek feldolgozásokat. Most már meg tudom csinálni a zenei alapot, fel tudom venni, videovágó tanfolyamon is voltam, úgyhogy most már a klipkészítésből is jobban ki tudom venni a részem. Egyszemélyes produceri iroda lettem – mondta viccelődve Singh Viki, aki a szombati adásban néhány vicces helyzetet is megélt a műsorvezetővel, Molnár Andival, így hatalmas nevetéscunami lett a forgatás vége.