Rock ikonok, erős bandák és közönségkedvenc DJ-k: új nevekkel bővül az idei LESZ FESZT fellépőinek köre

Az erős nemzetközi vonal mellett, a kisvárdai LESZ FESZT idén is nagy energiát fektet abba, hogy a hazai fesztiválkedvenc zenekarok is ott lehessenek a Várkertben.

A július 4-5-6-án jelentkező buli ezúttal olyan újabb neveket hoz el, akik nélkül nehéz elképzelni egy könnyed, élettel teli nyár estét.

A huszonharmadik évét taposó Hooligans neve már a hazai rock klasszikusok között található, ők azok, akik garantáltan megénekeltetik a fesztiválozókat.

Az Alvin és a Mókusok igazi ikon bandává nőtte ki magát és büszkék vagyunk arra, hogy az előző évekhez hasonlóan most is vad lázadással fűszerezik meg a színpadunkat.
A Supernem, az Apey and Pea és Paddy and The Rats energikus zenéi is helyet kaptak egy-egy nap a kisvárdai őrületben, míg a legendák sorában az Aurórát köszönthetjük friss belépőként.

Az elektronikus zenei vonalon is erősödött a LESZ FESZT, így már biztosan tudjuk hol tölti a július elejét Bárány Attila, Newl valamint Erős vs. Spigiboy is.

Újabb neveket jelentett be a LESZ FESZT

Több hazai közönségkedvenc előadó, zenekar és DJ nevével gyarapodott a kisvárdai LESZ FESZT fellépőinek sora.
A július 4-5-6-án jelentkező fesztivál újonnan fellépői között ott van az ikonná érő Hooligans, a kedvenc Alvin és a Mókusok, de helyet kapott idén az, Auróra, a Supernem, az Apey and Pea és Paddy and The Rats is. Emellett az elektronikus zenei vonalon is erősödött a LESZ FESZT, így már biztosan zenél július elején Kisvárdán Bárány Attila, Newl valamint Erős vs. Spigiboy is.

További infók: www.leszfeszt.hu