Titokban megnősült Ed Sheeran

Titokban vette feleségül gyermekkori szerelmét a világsztár, Ed Sheeran.A The Sun értesülései alapján az esküvőt a 28 éves énekes kelet-angliai birtokán tartották, néhány nappal karácsony előtt. Az eseményen nem vettek részt hírességek, kizárólag a pár közeli rokonai és barátai voltak ott.
Ed néhány nappal karácsony előtt házasodott meg. Visszafogott esküvő volt, csak a régi barátok és a szűk család volt jelen. – mesélte a lapnak egy bennfentes.Mindössze negyven vendég volt jelen, nem volt ott senki, se Taylor Swift, senki a lemezkiadótól, de még popszár barátok sem. Nem akartak nagy felhajtást, csupán egy csendes téli esküvőt.
Az énekes egyébként még tavaly januárban jelentette be, hogy eljegyezte kedvesét, ám mivel nem szívesen beszél a magánéletről, többet azóta sem árult el. Persze azóta már nem egyszer felröppentek a hírek, hogy esetleg egybekeltek, de ezt az információt eddig nem erősítették meg. A The Sun szerint egyébként a pár nyárra tervez egy nagyobb lakodalmat is, ahova már közszereplőket is meghívnak majd.