Turnéra indul új lemezével Madonna

Madonna hamarosan több európai várost is érintő turnéra indul az új lemezével. A közeljövőben megjelenő album dalait azonban a megszokottól eltérően ezúttal nem hatalmas arénákban, hanem kisebb színháztermekben, operákban mutatja majd be.

A 60 éves díva soron következő, szám szerint 14 albuma június 14-én debütál majd, Madame X címmel. A pop királynőjének elmondása alapján ennek a lemeznek egészen más lesz a hangulata, mint a korábbiaké, ugyanis a korongon szereplő szerzeményeket a portugál életérzés ihlette, illetve az ottani zenei hangzás egyértelműen visszaköszön majd a dalokban. Szerinte ezeknek a daloknak a prezentálása egy sokkal intimebb környezetet is kíván, éppen ezért Madonna úgy döntött, hogy a teki aréna koncertek helyett inkább kisebb színházakban mutatja majd be újdonságait. Ez már csak azért is nagyon érdekes, mert a rajongóknak így lehetőségük lesz rá, hogy olyan környezetben lássák a dívát, mint még azelőtt sohasem.

A koncertkörút első állomása New York lesz, majd Chicago és LA, ezután pedig a popsztár több európai városban, többek között Londonban, Lisszabonban és Párizsban is fellép majd.