Ebben a feldolgozásban a Rakpart is másként cseng – Nágiék újabb felvétele már a Youtube-on!

Néhány héttel ezelőtt gyakorlatilag felrobbant a Zenemagazin Facebook oldala, amikor megosztottuk a Follow the Flow nagy sikerű slágerét, a Nem tudja senki című nótát, Nágiék feldolgozásában. A videó azóta is töretlen népszerűségnek örvend, szinte már külön életet él, hiszen több tízezren osztották meg.  Tovább olvasom “Ebben a feldolgozásban a Rakpart is másként cseng – Nágiék újabb felvétele már a Youtube-on!”

Phil Collins újabb két albuma kerül piacra CD-n és dupla bakeliten

Phil Collins 2016 elején indította el retrospektív megjelenés-sorozatát, melynek részeként 2019. február 1-jén újabb két album, a ’Hot Night In Paris’ és a ’Serious Hits… Live!’ kerül piacra CD-n és dupla bakeliten, és további különlegesség, hogy a ’Hot Night In Paris’ először debütál vinylen. Tovább olvasom “Phil Collins újabb két albuma kerül piacra CD-n és dupla bakeliten”

Alvaro Soler a SZINen hódítja a női szíveket

200 nap múlva indul a nyári suliszünetet búcsúztató Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN), ennek örömére a szervezők bedobtak a köztudatba néhány új fellépőt, köztük a sármos spanyol-német énekes-dalszerzőt, Alvaro Solert, aki először lép fel hazai fesztiválon.A “Napfény Városának” Tisza-parti bulisorozata kihagyhatatlan augusztusi program, idén 28. és 31. között.      Tovább olvasom “Alvaro Soler a SZINen hódítja a női szíveket”