SOHN kivételes élő albummal ünnepli a Lemezboltok Napját

Christopher Michael Taylor, vagyis művésznevén SOHN különleges ajándékkal készül a 2020-as Lemezboltok Napjára. Tavaly ugyanis a brit producer és dalszerző a Grammy-díjas holland Metropole Orkestrával lépett színpadra, mely egy jazz nagyzenekar és egy szimfonikus zenekar grandiózus kombinációja. Mindez az Amsterdam Dance Event zenei fesztivál nyitóestéjén történt, Hans Ek karmester vezényletével.

SOHN védjegyének számító hűvös elektronika és az 54 tagot számláló társulat a népszerű Melkveg koncerhelyszínt töltötte fel libabőrt csábító energiákkal és olyan SOHN-slágerekkel, mint a “The Wheel“, a “Conrad” vagy az “Artifice“.

“Hihetetlen lehetőség volt a Metropole-lal felépíteni egy ilyen speciális eseményt Amszterdamban – a körülmények egy másik dimenzióba emelték a dalokat, és szerencsére mindent rögzítettünk… Az album számomra végül több lett, mint egy élő felvétel. Valahogy a száraz elektronika és a gazdag hangszerelés hibridje, és nagyon büszke vagyok rá, hogy így alakult.” – nyilatkozta a művész.

Az este anyaga április 18-án egy dupla vinyl LP formájában ölt majd testet. A “The Wheel” című szerzemény felvétele azonban már meg is jelent és igazi audiovizuális csemege.

E különleges Record Store Day-es megjelenéssel nagyjából pont egybeesik majd SOHN három estés holland turnéja, mely májusban esedékes. Ezután Németország és Lengyelország felé veszi az irányt, sajnos magyar dátumról egyelőre nincs információ.

SOHN – Live with the Metropole Orkest dallista

A-oldal:
Hue
Fool
Oscillate
Signal

B-oldal:
The Wheel
Bloodflows
Termors
Harbour

C-oldal:
Nil
Lights
Lessons
Hard Liquor

D-oldal:
Artifice
Conrad
Rennen

Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Bővebben a cookie-król