Egy lemezbemutató koncert, amit mérhetetlen szeretet járt át

Első lemezének bemutató koncertjét tartotta a Star Academy tehetségkutató egykori  közönségkedvenc  felfedezettje. Kertész Ivánt mérhetetlen szeretet és megbecsülés fogadta rajongói részéről., amiről szót ejtett egy közösségi posztban is. A fiatal tehetség nem áll meg, már belekezdett a második lemezének elkészítésébe.

Kertész Iván sajtófotóKertész Iván sajtófotó

 „A koncert önmagában hatalmas energiát adott. A több hónapos szervezés, készülődés végére egy igazán szép koronát tettünk. De ezután jöttek csak az igazi élmények. A színpadra léptem, megláttam azt a rengeteg embert, akik fontosnak tartották, hogy velem ünnepeljék meg a lemezem bemutatóját. Azt a rengeteg embert, akik visszaigazolást adtak arról, hogy értő fülekre találnak a dalaim, gondolataim. A koncert után 3 méterrel a föld felett éreztem magam, de csak ezután jött az igazi öröm, amire egyáltalán nem számítottam. Elhalmoztak a szeretetükkel, biztató szavaikkal, valamint rengeteg ötletes-figyelmes ajándékkal. Úgy érzem, ez az este több volt egy koncertnél! Nem tudok egyebet mondani, mint hogy KÖSZÖNÖM!! Segítők, fellépők, közönség! KÖSZÖNÖM NEKTEK!” – olvasható mindez Iván Facebook oldalán.

Kertész Iván már a Star Academy tehetségkutató ideje alatt közönségkedvencnek számított a versenyzők közül. Olyannyira kedvelték őt a nézők (főként az idősebb korosztály), hogy egészen a döntőig menetelt általuk. A tehetségkutató műsort követően is megmaradt Iván és a közönsége közt ez a kapocs, hisz saját dalai a különböző televíziós és rádiós kívánságműsorok közkedvelt, gyakran kért számai közt szerepelnek.  Igazi közönségkedvenc dallá nőtte ki magát mostanra a „Rajtunk áll” című lemeze dalainak többsége…

Iván kiadójától megtudtuk, hogy már belekezdtek a második – szintén csak saját dalokat tartalmazó – lemez készítésébe, amit a tervek szerint jövő év karácsonykor foghatnak kezükben a Kertész Iván rajongók, de addig is folyamatosan hallatni fog magáról Iván.

[embedded content]

Forrás: ZeneKult.hu

Ha tetszett oszd meg ismerőseidnek:

Megosztás itt: facebook
Facebook

neked ajánljuk

Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Bővebben a cookie-król