Éld át a teljes SOHN-koncertélményt ma este online!

Június 5-én lát napvilágot SOHN kivételes élő albuma, a “Live with the Metropole Orkest“. Tavaly a brit producer és dalszerző a Grammy-díjas holland Metropole Orkestrával lépett színpadra, mely egy jazz nagyzenekar és egy szimfonikus zenekar grandiózus kombinációja. Mindez az Amsterdam Dance Event zenei fesztivál nyitóestéjén történt, Hans Ek karmester vezényletével.

Az este anyaga a digitális megjelenés mellett egy dupla vinyl LP formájában is testet ölt majd és a korábbi “The Wheel” mellé nemrég kaptunk egy újabb ízelítőt az “Artifice” koncertfelvételének formájában. Ez azonban még nem minden!

Ma este 20:30-tól a komplett audiovizuális koncertélményt magatokba szívhatjátok SOHN YouTube-csatornáján vagy Facebook-oldalán, ugyanis a közeledő ‘Live with the Metropole Orkest’ lemez alapanyagául szolgáló koncertet teljes egészében megmutatják. Ehhez nincs más dolgotok, mint ide kattintani.
SOHN védjegyének számító hűvös elektronika és az 54 tagot számláló társulat egyébként a népszerű Melkveg koncerhelyszínt töltötte fel libabőrt csábító energiákkal és SOHN-slágerekkel.

“Hihetetlen lehetőség volt a Metropole-lal felépíteni egy ilyen speciális eseményt Amszterdamban – a körülmények egy másik dimenzióba emelték a dalokat, és szerencsére mindent rögzítettünk… Az album számomra végül több lett, mint egy élő felvétel. Valahogy a száraz elektronika és a gazdag hangszerelés hibridje, és nagyon büszke vagyok rá, hogy így alakult.”

– nyilatkozta korábban a művész.

Ha tetszett oszd meg ismerőseidnek:

Megosztás itt: facebook
Facebook

neked ajánljuk

Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Bővebben a cookie-król