Fergeteges hangulatú bulin mutatkozott be a Jägermeister Brass Band

A népszerű italmárka égisze alatt létrejött formáció bemutatkozó koncertjén fellépett még a „Kelemen Kabátban” zenekar. A több száz fős közönség minden produkciót vastapssal jutalmazott. A járványhelyzetre való tekintettel a rendezvény szigorú biztonsági intézkedések mellett zajlott. – tudtuk meg  a Jägermeister Brass Band portálunknak eljuttatott sajtóközleményéből.

Fotó: Király Lilla VivienFotó: Király Lilla Vivien

 A sajótközleményből az is kiderül, hogyan alakúlt meg a különleges formáció:

A 2019-ben meghirdetett felhívásra az ország minden sarkából jelentkeztek tehetséges fiatal zenészek. A háromtagú zsűri egy személyes meghallgatás keretében kiválasztotta a huszonkét legjobbat: 3 dobost; 3 bariton szaxofonost; 3 alt szaxofonost; 3 tenor szaxofonost; 3 harsonást; 4 tubást és 3 trombitást. Ők voltak a finalisták, végül az interaktív közönségszavazatok döntötték el, hogy kik kerültek be a zenekarba. Közel 10ezren! voksoltak, a végeredmény pedig egy izgalmas, igazi karakterekből álló csapat lett, akik bármit eljátszanak, nem ijednek meg a kihívásoktól.   

A Jägermeister Brass Band tagjai: Erdei Sára tenorszaxofonos; Varga Nóri harsonás; Baraciusz Nikosz tubás; Bille Gergő és Szelevényi Vito trombitások; Ördög Krisztián baritonszaxofonos; Gyebróczki Máté és Szabó Sipos Ágoston dobosok; Havlik Márton altszaxofonos.

Kapusi Viktor producer irányításával a bemutatkozó koncert repertorája olyan nagy sikert aratott feldolgozásokat tartalmazott mint: Britney Spears – Toxic; Super Mario Medley; Pharrell  Williams – Happy; LMFAO – Party Rock Anthem. A Kelemen Kabátban frontemberével – Horváth Boldival – közösen előadták a népszerű „Nyári gyerekek” című sláger fúvós változatát. A zenekart a közönség többször vissza is tapsolta!

Forrás: ZeneKult.hu

Ha tetszett oszd meg ismerőseidnek:

Megosztás itt: facebook
Facebook

neked ajánljuk

Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Bővebben a cookie-król