Hazatértem – Pécsi városvideó

Pécs a könnyűzene számára sokszor adott ihletet a környékbeli előadóknak, ez történt az egyik legújabb Baranyai formációval is. Pár napja a Secret Room és a Walk Street közös projektjében debütált a Hazatértem című dal, ami a városról, a pécsi életről, hangulatról és az előadók emlékeiről szól. A videóklip bemutatja a megyeszékhely csodás helyszíneit, nevezetes pontjait, épületeit, a sétálóutca nyüzsgését, azaz, hogy milyen Pécsinek lenni.

A zenészek közel fél évet dolgoztak a dalon, amit magánélet és munka mellett nehezen, de lelkesen sikeresen elkészítettek, ezzel hozzáadva egy kis szeletet a város kulturális életéhez.

Az előadók eredetileg úgy tervezték hogy tömegjelenetekkel színesítik a videóklipet, de az aktuális helyzet miatt ezt nem tudták kivitelezni, így fesztivál bejátszásokkal helyettesítették a város pezsgő életének bemutatását.

A dalt Farkas Bertalan Deon és Bálint Márk készítette, a zene szövegét pedig Nok Bálint Noksa írta meg, amit saját stúdiójukban rögzítettek, majd az Antemius Media munkája alatt készület el a videóanyag. Természetesen csodás drónjelenetek is készültek, amik akár Pécs imázsának is lendületet adhat.

Az új Baranyai együttes a saját városáról készített zenével robbant be a köztudatba, ezzel teret adva a további daloknak, videóklipeknek.

A Hazatértem című dal Június elején került fel a legismertebb videó megosztó portálra a világhálón, ami pár nap alatt több ezer lejátszást ért már el.

A Hazatértem klip itt látható:

Ha tetszett oszd meg ismerőseidnek:

Megosztás itt: facebook
Facebook

neked ajánljuk

Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Bővebben a cookie-król