Hollywoodi ámokfutás és akusztikus álmodozás a Car Seat Headrest legújabb dalaiban

2020. május 1-jén megjelent a Car Seat Headrest vadonatúj albuma. A “Making A Door Less Open” című korongról már két szerzemény is beleégethette magát a fülünkbe – a “Can’t Cool Me Down” és a “Martin” –, azonban a srácok még megjelenés előtt további két slágergyanús dalról is lerántották a leplet.

A “Hollywood” című track látványos animált klipjét Sabrina Nichols álmodta és valósította meg, melyben egy egyszerre pörgős és félelmetes utazást tehetünk a város atmoszférájában, mindezt a frontember, Will Toledo szokásos alteregója, Trait kalauzolásával.

“Ez a dal Hollywoodot mutatja be, mint egy helyet, ahova az emberek azért mennek, hogy életre keltsék a fantáziáikat, de végül ott kötnek ki, hogy kizsákmányolnak másokat és szörnyű dolgokat művelnek azért, hogy fenntartsák ezt az álomképet. Hatalmába kerít a rémület, hogy el fogod veszíteni ezt a fantáziát és szembe kell nézned a tényekkel, és néhány ember bármit megtenne, hogy ezt elkerülje. Arról a félelemről és fájdalomról szól, hogy az akaratod ellenére leigáz valaki más álomképe – mindez össze van kötve azzal a Hollywooddal, amelyet valamennyien ismerünk és amelyről valamennyien álmodozunk és egyikünk sem gondol bele, mi is folyik ott valójában a színfalak mögött”


– mesélte Toledo a SiriusXM műsorában.
A “There Must Be More Than Blood” nyugodtabb vizekre evez és közel nyolc percnyi bizakodó álmodozásra hív. Ez is tökéletesen tükrözi az új lemez hitvallását, vagyis hogy mindegyik számnak megvan a “maga külön energiája”. Ráadásul a szerzeményhez egy különleges akusztikus verziós videó is érkezett, mely azt az érzetet kelti, mintha a frontember csodabogár zenei alteregója az ágyunk végén gitározna.

Ha tetszett oszd meg ismerőseidnek:

Megosztás itt: facebook
Facebook

neked ajánljuk

Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Bővebben a cookie-król