Itt a 5 Seconds Of Summer várva-várt új albuma, a CALM

“Zenekarunk nem csak a negyedik albumára lehet büszke, hanem arra is, hogy a munkánk során folyamatosan újraformáljuk a dalainkat és feszegetjük a határainkat. Ennek a munkának az eredménye pedig most egy olyan tracklist let, ami szerintünk az eddigi legjobb, mióta a 5 Seconds Of Summer tagjai vagyunk“ – nyilatkozta a csapat frontembere, Luke Hemmings“A CALM a fiatalság előtt álló életutat mutatja be, ahogy egyaránt vezethet jó vagy rossz irányba. Emberek vagyunk, mindnyájan követünk el hibákat és olykor annak a személynek okozunk fájdalmat, akit a legjobban szeretünk, ezáltal pedig minket is veszteség ér. Az új anyag elkészültével a zenekart egyszerre szállta meg a nyugalom és a boldogság érzése – ezzel a hozzáállásal tervezünk dolgozni következő lemezeinken is.”

CALM előfutáraként megjelent Easiercímű single-t a Billboard a 2019-es év 100 legjobb dala közé választotta. A Rolling Stone szerint a Nine Inch Nails által inspirált dalt, valamint a Teeth című dalukat is az indusztriális rock és a nu-metal határozza meg. A Teethben egyébként Tom Morello (Rage Against The Machine, Audioslave) is közreműködik; a hozzá készült videoklip nézettsége pedig már meghaladta a 36 milliót.

5SOS egyelőre az egyetlen olyan zenekar, amelynek minden albuma a Billboard 200 első helyén debütált. Az együttes több, mint 9.6 millió eladott lemezzel, több mint 2 millió koncertlátogatóval büszkélkedhet, eddigi felvételeiket pedig több, mint 7 milliárdszor streamelték.

A zenekar (Luke Hemmings – ének/gitár, Michael Clifford – vokál/gitár, Calum Hood – vokál/basszusgitár és Ashton Irwin vokál/dob) számos rangos elismerést kapott az utóbbi időben, több díjat is elnyertek az American Music Awards, a People’s Choice Awards, az iHeartRadio Music Awards, az MTV European Music Awards, az ARIA Awards, az APRA és az MTV VMA keretein belül.

Ha tetszett oszd meg ismerőseidnek:

Megosztás itt: facebook
Facebook

neked ajánljuk

Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Bővebben a cookie-król