Visszatér a KGB zenekar!

Az újjá alakúlt banda szeptember 12-én Budapesten csap a húrok közé!

Új KGBÚj KGB

A kéttagú pop-rock formáció 1992 őszén alakult, amikor elnyerték a Kisváros tv filmsorozat zenéjének elkészítését. A KGB két alapító tagja Kiss Zoltán Zéro és Gidófalvy Attila, akik a mai napig együtt zenélnek a legendás Karthago és a Fáraó együttesekben is.

A sorozat filmzenéjével három KGB nagylemez jelent meg és több videoklip is készült. Kiss Zoltán Zérónak – aki a KGB egyik alapítója, a filmsorozat zeneszerzője, szövegírója, énekese és basszusgitárosa – a napjainkban fénykorát élő retro őrület adott ötletet, hogy a Kisváros sorozat sikeres zenéjét – a 90-es évek után először – ismét élőben hallhassák/láthassák a nézők, így a megújult formációval kezd koncertezni!
A trióban zenésztársa Kelemen Tamás (Kele) az Első Emelet – jelenleg Emelet – gitárosa, valamint Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers frontembere, aki 2019-től a KGB-Kisváros produkció akusztikus gitárosa.
Zéro és Kele már évek óta együtt zenélnek a Fáraó együttesben is, Lázár érkezésével pedig még komplexebb, magával ragadó koncert műsort és minőségi előadást, szórakozást és bulit kínálnak a rockerek.

Szeptember 12-én, 17:45 perckor a produkció visszatérő koncertjére kerül sor Budapesten, a 20. Őrmező Ünnepe Fesztivál nagyszínpadán. A három zenész első alkalommal lesz látható együtt a színpadon, de egészen biztosan nem utoljára, hiszen elmondásuk szerint lázasan készülnek egy komplett turnéra is.

Forrás: ZeneKult.hu

Ha tetszett oszd meg ismerőseidnek:

Megosztás itt: facebook
Facebook

neked ajánljuk

Weboldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Bővebben a cookie-król